Przepis i sposób przygotowania na: SZCZUPAK NA KLAROWANYM MAŚLE
Kroki postępowania
![Krok 1 - SZCZUPAK NA KLAROWANYM MAŚLE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczupak-na-klarowanym-masle4-2.jpg)
![Krok 2 - SZCZUPAK NA KLAROWANYM MAŚLE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczupak-na-klarowanym-masle3-2.jpg)
![Krok 3 - SZCZUPAK NA KLAROWANYM MAŚLE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczupak-na-klarowanym-masle2-2.jpg)
![Krok 4 - SZCZUPAK NA KLAROWANYM MAŚLE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczupak-na-klarowanym-masle1-2.jpg)
![Krok 5 - SZCZUPAK NA KLAROWANYM MAŚLE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczupak-na-klarowanym-masle0-2.jpg)
szczupak | 1 kg |
mąka pszenna | 3 łyżki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
masło klarowane | 3-4 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: