Składniki:
szczupak | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
bulion | 2 szkl. |
pieczarki | 200 g |
kapary | 1 łyżka |
anchois | 2 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
śmietana gęsta | 2 łyżki |
ocet winny | 1 łyżka |
białe wino | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
szczupak | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
bulion | 2 szkl. |
pieczarki | 200 g |
kapary | 1 łyżka |
anchois | 2 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
śmietana gęsta | 2 łyżki |
ocet winny | 1 łyżka |
białe wino | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: