Składniki:
szparagi białe | 1 kg. |
masło | 1/4 kost. |
cukier | 1 łyżeczka |
trybula | 1/2 pęczka |
Szczypiorek cienki | 1/2 pęczka |
pieprz i sól | |
mleko | 1/4 szkl. |
śmietana kremówka | 1/4 szkl. |
szynka parmeńska | 8 plastrów |
twarożek | 15 (śmietankowy) |
szparagi białe | 1 kg. |
masło | 1/4 kost. |
cukier | 1 łyżeczka |
trybula | 1/2 pęczka |
Szczypiorek cienki | 1/2 pęczka |
pieprz i sól | |
mleko | 1/4 szkl. |
śmietana kremówka | 1/4 szkl. |
szynka parmeńska | 8 plastrów |
twarożek | 15 (śmietankowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: