Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowe kopytka.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szpinakowe kopytka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-kopytka.1-2.jpg)
![Krok 2 - Szpinakowe kopytka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-kopytka.2-2.jpg)
![Krok 3 - Szpinakowe kopytka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-kopytka.3-2.jpg)
![Krok 4 - Szpinakowe kopytka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-kopytka.4-2.jpg)
![Krok 5 - Szpinakowe kopytka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-kopytka.5-2.jpg)
szpinak mrożony | 450 g |
ziemniaki | 12 sztuk |
jajko | 3 sztuki |
mąka pszenna | |
mąka ziemniaczana | 1,5 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
masło | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
kminek Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: