Składniki:
Ciasto na pierogi
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
wrzątek | 3-4 łyżki |
szpinak świeży | 3 garście |
jajko | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
Farsz
wątróbka drobiowa | ok. 500 gram |
szalotka | 2 sztuki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
masło | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
wrzątek | 3-4 łyżki |
szpinak świeży | 3 garście |
jajko | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
wątróbka drobiowa | ok. 500 gram |
szalotka | 2 sztuki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: