Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowe szarpańce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szpinakowe szarpańce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-szarpance1-2.jpg)
![Krok 2 - Szpinakowe szarpańce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-szarpance2-2.jpg)
![Krok 3 - Szpinakowe szarpańce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-szarpance3-2.jpg)
![Krok 4 - Szpinakowe szarpańce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-szarpance4-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 sztuka |
szpinak mrożony | 2 kulki |
pieczarki | 10 dkg |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 1 sztuka |
mleko 3,2% | 250 ml |
sól | 1 płaska łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
mąka pszenna | 300 gram |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: