Przepis i sposób przygotowania na: szybkowar-schabowe zrazy...
Kroki postępowania
![Krok 1 - szybkowar-schabowe zrazy... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkowar-schabowe-zrazy...1-2.jpg)
![Krok 2 - szybkowar-schabowe zrazy... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkowar-schabowe-zrazy...2-2.jpg)
![Krok 3 - szybkowar-schabowe zrazy... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkowar-schabowe-zrazy...3-2.jpg)
![Krok 4 - szybkowar-schabowe zrazy... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkowar-schabowe-zrazy...4-2.jpg)
![Krok 5 - szybkowar-schabowe zrazy... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkowar-schabowe-zrazy...5-2.jpg)
schab bez kości | 4 sztuki duże |
Musztarda sarepska Prymat | 4 łyżeczki |
cebula | 2 sztuki |
ogórki kiszone | 2 sztuki |
boczek wędzony | 4 plastry |
smalec | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 4 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
kostka rosołowa | 2 sztuki |
mąka pszenna | 6 łyżek |
śmietana gęsta | 1 łyżka |
woda | 1 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: