Przepis i sposób przygotowania na: szynka
Natrzeć szynkę którą odstawiamy na 24h.
Pod koniec pieczenia dodajemy jabłko
szynka | 1 kg |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
ketchup | 1 łyżka |
olej roślinny | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 listek |
Goździki całe Prymat | 5 szt |
sól | 0.5 łyżeczki |
jabłko winne | 1 szt |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 4 ziarenka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: