Przepis i sposób przygotowania na: Szynka pieczona z solanki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szynka pieczona z solanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-pieczona-z-solanki1-2.jpg)
![Krok 2 - Szynka pieczona z solanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-pieczona-z-solanki2-2.jpg)
![Krok 3 - Szynka pieczona z solanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-pieczona-z-solanki3-2.jpg)
![Krok 4 - Szynka pieczona z solanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-pieczona-z-solanki4-2.jpg)
woda | 2 l |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 5 szt |
czosnek | 4 ząbki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 4 łyżki |
szynka wieprzowa | 1 - 1,5 kg |
kostka rosołowa | 1 szt |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Przyprawa do mięs Prymat | do smaku |
majeranek | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: