Przepis i sposób przygotowania na: Szyszkowiec biszkoptowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szyszkowiec biszkoptowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szyszkowiec-biszkoptowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Szyszkowiec biszkoptowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szyszkowiec-biszkoptowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Szyszkowiec biszkoptowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szyszkowiec-biszkoptowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Szyszkowiec biszkoptowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szyszkowiec-biszkoptowy4-2.jpg)
Jeżeli masa klei nam się do rąk często płuczemy dłonie - to nieco ułatwia pracę :)
![Krok 5 - Szyszkowiec biszkoptowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szyszkowiec-biszkoptowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Szyszkowiec biszkoptowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szyszkowiec-biszkoptowy6-2.jpg)
SMACZNEGO :)
![Krok 7 - Szyszkowiec biszkoptowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szyszkowiec-biszkoptowy0-2.jpg)
krówki | 500 gram |
biszkopty okrągłe | 1 paczka |
margaryna | 1/2 kosztki |
kakao | 2 łyżki |
ryż preparowany | 100-120 gram |
pisak cukierniczy | do ozdoby |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: