Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle z mielonym i cukinią po grecku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tagliatelle z mielonym i cukinią po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-mielonym-i-cukinia-po-grecku1-2.jpg)
![Krok 2 - Tagliatelle z mielonym i cukinią po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-mielonym-i-cukinia-po-grecku2-2.jpg)
![Krok 3 - Tagliatelle z mielonym i cukinią po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-mielonym-i-cukinia-po-grecku3-2.jpg)
![Krok 4 - Tagliatelle z mielonym i cukinią po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-mielonym-i-cukinia-po-grecku4-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 300 g |
pieczarki | 100 g |
cebula biała | 1 szt |
cukinie małe | 1 szt |
oliwki czarne | 10 szt |
keczup | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
bulion | 100 ml |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
ser feta | 50 g |
makaron tagliatelle | 250 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: