Przepis i sposób przygotowania na: Talarki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Talarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/talarki1-2.jpg)
![Krok 2 - Talarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/talarki2-2.jpg)
![Krok 3 - Talarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/talarki3-2.jpg)
![Krok 4 - Talarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/talarki4-2.jpg)
![Krok 5 - Talarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/talarki5-2.jpg)
ziemniaki ugotowane | 500 g |
kiełbasa śląska | 2 pętka |
szczypiorek | 1 pęczek |
jajko | 5 szt. |
olej do smażenia | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Bazylia suszona Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: