Przepis i sposób przygotowania na: Tarta botwinkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tarta botwinkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-botwinkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta botwinkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-botwinkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta botwinkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-botwinkowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Tarta botwinkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-botwinkowa4-2.jpg)
mąka pszenna | 200 gram |
masło | 100 gram |
żółtko jajek | 1 sztuka |
zioła | 1 łyżeczka zioła Małgosi |
proszek do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
woda zimna | 3 łyżki |
botwinka | 1 pęczek |
ząbek czosnku | |
jajko | 2 sztuki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
śmietana | 3/4 szklanki |
ser feta | 100 gram |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: