Składniki:
ciasto francuskie | 1/2 |
jajko | 1 duże |
śmietana 30% | 50 ml |
szpinak mrożony | 80 g |
łosoś wędzony plastry | 40 g |
masło | |
sól | |
pieprz | |
Czosnek suszony Prymat | |
mozarella | 2 (w kawałku) |
ciasto francuskie | 1/2 |
jajko | 1 duże |
śmietana 30% | 50 ml |
szpinak mrożony | 80 g |
łosoś wędzony plastry | 40 g |
masło | |
sól | |
pieprz | |
Czosnek suszony Prymat | |
mozarella | 2 (w kawałku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: