Przepis i sposób przygotowania na: Tarta wiśniowa pod kokosową kruszonką
Kroki postępowania
Mąkę przesiewamy na stolnicę. Dokładamy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto. Jeśli było by za twarde dokładamy mleko.
![Krok 1 - Tarta wiśniowa pod kokosową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-wisniowa-pod-kokosowa-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta wiśniowa pod kokosową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-wisniowa-pod-kokosowa-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta wiśniowa pod kokosową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-wisniowa-pod-kokosowa-kruszonka3-2.jpg)
![Krok 4 - Tarta wiśniowa pod kokosową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-wisniowa-pod-kokosowa-kruszonka4-2.jpg)
![Krok 5 - Tarta wiśniowa pod kokosową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-wisniowa-pod-kokosowa-kruszonka5-2.jpg)
Wszystkie składniki umieszczamy w misce. W dłoniach rozkruszamy je, tak by powstała kruszonka. Gotową wykładamy na owoce.
Tarte wstawiamy do piekarnika na około 35 -40 minut w 180°C. Gdyby wierzch się szybciej zarumienił przykrywamy go złotkiem i pieczemy do momentu jak spód będzie gotowy.
![Krok 6 - Tarta wiśniowa pod kokosową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-wisniowa-pod-kokosowa-kruszonka6-2.jpg)