Składniki:
jeżyny | 0,5 kg. |
serek homogenizowany | 200 g. |
cukier puder | 4 łyżki |
mąka | 1i1/4 szkl. |
margaryna | 1/2 kost. |
Polewa: | |
koniak | 1 łyżka |
dżem porzeczkowy | 3 łyżki |
jeżyny | 0,5 kg. |
serek homogenizowany | 200 g. |
cukier puder | 4 łyżki |
mąka | 1i1/4 szkl. |
margaryna | 1/2 kost. |
Polewa: | |
koniak | 1 łyżka |
dżem porzeczkowy | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: