Składniki:
mąka pszenna | 200 g |
masło | 110 g |
szynka wędzona | 150 g |
por (biała część) | 1 szt. |
oliwa | 1 łyżka |
mleko | 300 ml |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
ser żółty | 50 g |
woda | 2 łyżki |
sól i pieprz |
mąka pszenna | 200 g |
masło | 110 g |
szynka wędzona | 150 g |
por (biała część) | 1 szt. |
oliwa | 1 łyżka |
mleko | 300 ml |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
ser żółty | 50 g |
woda | 2 łyżki |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: