Składniki:
polędwica wołowa | 150 g |
żółtko jajek | 2 szt. |
kapary | 10 g |
Musztarda francuska Prymat | 10 g |
anchois | 10 g |
cebula biała | 30 g |
ogórek kiszony | 30 g |
oliwa | 20 g |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
polędwica wołowa | 150 g |
żółtko jajek | 2 szt. |
kapary | 10 g |
Musztarda francuska Prymat | 10 g |
anchois | 10 g |
cebula biała | 30 g |
ogórek kiszony | 30 g |
oliwa | 20 g |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: