Przepis i sposób przygotowania na: Tatar z tuńczyka Eli w rurkach francuskich
Przygotowanie tatara
Przygotowanie rurek
Paski nawijać na patyki tak, żeby ciasto nachodziło na siebie.
tuńczyk kawałki w oleju | 40 dag |
pomidory | 3 szt. |
ogórki kiszone | 3 szt. |
cebula | 1 szt. |
koperek świeży | 1 pęczek |
majonez | 2 łyżki |
sól | 3 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
jajko | 1 szt. |
Smalec wieprzowy | 1 łyżeczka |
Paski nawijać na patyki tak, żeby ciasto nachodziło na siebie.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: