Przepis i sposób przygotowania na: Torcik na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-na-zimno9-2.jpg)
![Krok 2 - Torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-na-zimno10-2.jpg)
![Krok 3 - Torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-na-zimno11-2.jpg)
![Krok 4 - Torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-na-zimno12-2.jpg)
![Krok 5 - Torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-na-zimno13-2.jpg)
![Krok 6 - Torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-na-zimno14-2.jpg)
![Krok 7 - Torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-na-zimno15-2.jpg)
![Krok 8 - Torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-na-zimno16-2.jpg)
jajko | 3 szt |
cukier | 3 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
śmietana 30% | 400 ml |
jogurt grecki | 350 g |
cukier puder | 3-4 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
woda ciepła | 4 łyżki |
brzoskwinie w puszce | 1 op |
galaretka brzoskwiniowa | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: