Przepis i sposób przygotowania na: Tort-illa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort-illa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-illa1-2.jpg)
![Krok 2 - Tort-illa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-illa2-2.jpg)
![Krok 3 - Tort-illa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-illa3-2.jpg)
![Krok 4 - Tort-illa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-illa4-2.jpg)
![Krok 5 - Tort-illa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-illa5-2.jpg)
![Krok 6 - Tort-illa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-illa6-2.jpg)
wołowina | 1 kg |
cebula biała | 400 g |
czosnek | 2 ząbki |
woda | 1/2 szklanki |
pomidory w puszce | 400 g |
fasola czerwona z puszki | 400 g |
placki do tortilli | 7-8 sztuk |
ser żółty | 300 g |
sól | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: