Przepis i sposób przygotowania na: Tort mięsny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort mięsny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-miesny1-2.jpg)
![Krok 2 - Tort mięsny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-miesny2-2.jpg)
![Krok 3 - Tort mięsny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-miesny3-2.jpg)
![Krok 4 - Tort mięsny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-miesny4-2.jpg)
filet z kurczaka | 500 gram |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 1 łyżka |
majonez | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól |
pieczarki | 500 gram |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 2 sztuki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
majonez | 3 łyżki |
tymianek posiekany | |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia |
serek topiony | 100 gram |
majonez | 3 łyżki |
ząbek czosnku | |
warzywa | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: