Przepis i sposób przygotowania na: Tort śmietankowo jabłkowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort śmietankowo jabłkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-smietankowo-jablkowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Tort śmietankowo jabłkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-smietankowo-jablkowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Tort śmietankowo jabłkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-smietankowo-jablkowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Tort śmietankowo jabłkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-smietankowo-jablkowy4-2.jpg)
jajko | 4 szt |
mąka pszenna | 4 łyżki |
cukier | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
jabłka | 800 g |
miód | 2 łyżki |
cukier brązowy | 3 łyżki |
galaretka pomarańczowa | 1 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
śmietana kremowa 30% | 700 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
cukier puder | 4 łyżeczki |
woda | 50 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: