Przepis i sposób przygotowania na: Tort smietankowo-wisniowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort smietankowo-wisniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-smietankowowisniowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Tort smietankowo-wisniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-smietankowowisniowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Tort smietankowo-wisniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-smietankowowisniowy0-2.jpg)
jajko | 6 |
mąka | 6 łyzek |
cukier | 6 łyzek |
proszek do pieczenia | 1 łyęczka |
śmietana 30% | 0,5 l |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyzeczki |
cukier puder | 0,5 szklanki |
woda | 0,5 szklanki |
wiśnie | 0,5 kg |
żelfix | 5 łyzek |
cukeir | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: