Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjne spaghetti bolognese
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tradycyjne spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-spaghetti-bolognese1-2.jpg)
![Krok 2 - Tradycyjne spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-spaghetti-bolognese2-2.jpg)
![Krok 3 - Tradycyjne spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-spaghetti-bolognese3-2.jpg)
![Krok 4 - Tradycyjne spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-spaghetti-bolognese4-2.jpg)
![Krok 5 - Tradycyjne spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-spaghetti-bolognese5-2.jpg)
![Krok 6 - Tradycyjne spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-spaghetti-bolognese6-2.jpg)
![Krok 7 - Tradycyjne spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-spaghetti-bolognese0-2.jpg)
mięso wołowe bez kości | 50 dag |
marchewka | 1 |
cebula | 1 |
seler naciowy | 15 dag |
oliwa | 50 ml |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżeczki |
przecier pomidorowy | 50 dag |
czosnek ząbki | 1 |
sól do smaku | |
mleko | 80 ml |
wino czerwone | 150 (półwytrawne) |
ser gouda | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: