Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjny barszcz grzybowy
Kroki postępowania
Następnego dnia grzyby gotujemy na małym ogniu przez 20 min w tej wodzie w której się moczyły.
![Krok 1 - Tradycyjny barszcz grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-barszcz-grzybowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Tradycyjny barszcz grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-barszcz-grzybowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Tradycyjny barszcz grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-barszcz-grzybowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Tradycyjny barszcz grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-barszcz-grzybowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Tradycyjny barszcz grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-barszcz-grzybowy5-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 6 - Tradycyjny barszcz grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-barszcz-grzybowy0-2.jpg)
woda | 2 litr |
zakwas do barszczu | 200 ml |
mleko | 100 ml |
cebula | 1 szt |
przyprawa do zup | |
pieprz | |
sól | |
borowiki | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: