Przepis i sposób przygotowania na: Truskawkowa bombka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Truskawkowa bombka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowa-bombka1-2.jpg)
![Krok 2 - Truskawkowa bombka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowa-bombka2-2.jpg)
![Krok 3 - Truskawkowa bombka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowa-bombka3-2.jpg)
![Krok 4 - Truskawkowa bombka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowa-bombka4-2.jpg)
śmietana kremówka | 330 ml |
twaróg zmielony | 30 dag |
cukier puder | 3 łyżki |
biała czekolada | 5 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 listki |
biszkopty podłużne | 10 dag |
likier truskawkowy | do skropienia biszkoptów |
truskawki świeże | 1 szklanka pokrojonych |
woda | 400 ml |
galaretka truskawkowa | 1 sztuka |
cukier | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: