Przepis i sposób przygotowania na: Trzy odsłony łososia - kawior porzeczkowy
Kroki postępowania
Po wyjęciu kawioru z roztworu, opłukać go w innej miseczce z czystą, zimną przegotowaną wodą.
łosoś filet | 300 g |
sól | |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
porzeczki białe | 100 g |
wino białe | 0,5 kubka |
jagody | 10 sztuk |
cukier | 1 płaska łyżeczka |
kawior | |
porzeczki czerwone | 100 g |
cukier | 1 łyżeczka |
woda | 50 ml |
calcic | 6 g |
citras | 4 g |
gin | 6 g |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: