Przepis i sposób przygotowania na: tuńczyk z parmezanem
Kroki postępowania
![Krok 1 - tuńczyk z parmezanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tunczyk-z-parmezanem1-2.jpg)
![Krok 2 - tuńczyk z parmezanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tunczyk-z-parmezanem2-2.jpg)
![Krok 3 - tuńczyk z parmezanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tunczyk-z-parmezanem3-2.jpg)
![Krok 4 - tuńczyk z parmezanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tunczyk-z-parmezanem4-2.jpg)
![Krok 5 - tuńczyk z parmezanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tunczyk-z-parmezanem5-2.jpg)
![Krok 6 - tuńczyk z parmezanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tunczyk-z-parmezanem6-2.jpg)
![Krok 7 - tuńczyk z parmezanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tunczyk-z-parmezanem7-2.jpg)
![Krok 8 - tuńczyk z parmezanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tunczyk-z-parmezanem8-2.jpg)
tuńczyk kawałki w oleju | 1 puszka |
parmezan starty | 15 dag |
ser żółty | 10 dag |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 duża |
pomidor | 1 kg |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1,5 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
makaron rurki | 1-2opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: