Przepis i sposób przygotowania na: Twarożkowo-bananowe racuszki z "Puchatkiem"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Twarożkowo-bananowe racuszki z "Puchatkiem" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarozkowobananowe-racuszki-z-puchatkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Twarożkowo-bananowe racuszki z "Puchatkiem" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarozkowobananowe-racuszki-z-puchatkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Twarożkowo-bananowe racuszki z "Puchatkiem" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarozkowobananowe-racuszki-z-puchatkiem0-2.jpg)
żółtko jajek | 1 |
banan | 1 mały |
mąka pszenna | 5 łyżek |
mleko | 7 łyżek |
kakao Puchatek lub cukier pude | |
olej | |
śmietana 30% | 3 łyżeczki |
ser biały | 10 (twarogowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: