Przepis i sposób przygotowania na: Ucierane wieloowocowe ciasto
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ucierane wieloowocowe ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-wieloowocowe-ciasto1-2.jpg)
![Krok 2 - Ucierane wieloowocowe ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-wieloowocowe-ciasto2-2.jpg)
![Krok 3 - Ucierane wieloowocowe ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-wieloowocowe-ciasto3-2.jpg)
![Krok 4 - Ucierane wieloowocowe ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-wieloowocowe-ciasto4-2.jpg)
![Krok 5 - Ucierane wieloowocowe ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-wieloowocowe-ciasto5-2.jpg)
![Krok 6 - Ucierane wieloowocowe ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-wieloowocowe-ciasto6-2.jpg)
![Krok 7 - Ucierane wieloowocowe ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-wieloowocowe-ciasto7-2.jpg)
jajko | 4 szt |
cukier | 1 szkl |
mąka | 1 szkl |
olej | 1/2 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
śliwki | 1 garść |
maliny świeże | 1/2 garści |
poziomki | 1/2 garści |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: