Przepis i sposób przygotowania na: Udka duszone w jarmużu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka duszone w jarmużu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-duszone-w-jarmuzu1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka duszone w jarmużu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-duszone-w-jarmuzu2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka duszone w jarmużu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-duszone-w-jarmuzu3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka duszone w jarmużu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-duszone-w-jarmuzu4-2.jpg)
![Krok 5 - Udka duszone w jarmużu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-duszone-w-jarmuzu5-2.jpg)
udka z kurczaka | 2 szt |
cebula | 1 szt |
papryczka chilli | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
jarmuż | 4-5 liści |
masło | 3 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
woda |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 2 łyżeczki |
ząbek czosnku | 1 szt |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: