Przepis i sposób przygotowania na: Udka faszerowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowane1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowane2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowane3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowane4-2.jpg)
![Krok 5 - Udka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowane5-2.jpg)
![Krok 6 - Udka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowane6-2.jpg)
![Krok 7 - Udka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowane7-2.jpg)
udka kurczaka całe | 4 sztuki |
ser żółty | 10 dag |
koperek | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 łyżka |
czosnek ząbki | 3 ząbki |
cebula biała | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: