Przepis i sposób przygotowania na: Udka faszerowane fasolą szparagową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka faszerowane fasolą szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowane-fasola-szparagowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka faszerowane fasolą szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowane-fasola-szparagowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka faszerowane fasolą szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowane-fasola-szparagowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka faszerowane fasolą szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowane-fasola-szparagowa0-2.jpg)
udka z kurczaka | 8 szt |
fasola szparagowa | 20 dag |
śmietana 30% | 1/2 szkl |
czosnek | 1 ząbek |
mąka | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: