Przepis i sposób przygotowania na: Udka faszerowne
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka faszerowne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowne1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka faszerowne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowne2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka faszerowne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowne3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka faszerowne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowne4-2.jpg)
![Krok 5 - Udka faszerowne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-faszerowne5-2.jpg)
udka z kurczaka | 2 szt |
pieczarki | 100 g |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
ser żółty | 2 plastry |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
olej | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: