Przepis i sposób przygotowania na: Udka nadziewane pieczone w foli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka nadziewane pieczone w foli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-nadziewane-pieczone-w-foli1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka nadziewane pieczone w foli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-nadziewane-pieczone-w-foli2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka nadziewane pieczone w foli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-nadziewane-pieczone-w-foli3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka nadziewane pieczone w foli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-nadziewane-pieczone-w-foli4-2.jpg)
pieczarki | 4 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
ser żółty | 50 g |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól do smaku | 3 szczypty |
masło klarowane | 1 łyżeczka do smażenia pieczarek |
Papryka ostra mielona Prymat | 4 szczypty |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 4 szczypty |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 4 szczypty |
kolendra | 4s szczypty |
udka kurczaka | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: