Przepis i sposób przygotowania na: Udko faszerowane grzybami i jabłkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udko faszerowane grzybami i jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udko-faszerowane-grzybami-i-jablkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Udko faszerowane grzybami i jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udko-faszerowane-grzybami-i-jablkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Udko faszerowane grzybami i jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udko-faszerowane-grzybami-i-jablkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Udko faszerowane grzybami i jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udko-faszerowane-grzybami-i-jablkiem4-2.jpg)
udka kurczaka | 1 sztuka |
grzyby leśne | 60 gram |
czosnek | 1 ząbek |
jabłka | 1/2 sztuki |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: