Składniki:
pomidory bez skóry | 1 puszka |
cukier brązowy | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 szt |
ząbek czosnku | 1/2 szt |
świezo zmielony pieprz | |
masło | 25 gram |
oliwa | 2 łyżki |
wino półsłodkie czerwone | 1/3 szklanki |
cebula czerwona | 1/2 szt |
pomidory bez skóry | 1 puszka |
cukier brązowy | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 szt |
ząbek czosnku | 1/2 szt |
świezo zmielony pieprz | |
masło | 25 gram |
oliwa | 2 łyżki |
wino półsłodkie czerwone | 1/3 szklanki |
cebula czerwona | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: