Przepis i sposób przygotowania na: Utopence czosnkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Utopence czosnkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/utopence-czosnkowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Utopence czosnkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/utopence-czosnkowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Utopence czosnkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/utopence-czosnkowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Utopence czosnkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/utopence-czosnkowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Utopence czosnkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/utopence-czosnkowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Utopence czosnkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/utopence-czosnkowe6-2.jpg)
parówki cienkie | wieprzowe |
cebula biała | duża |
marchewka | średnia |
czosnek | średnia główka |
papryczka chilli | do smaku |
ocet 10 % | 1 szkl. |
woda zimna | 3-4 szkl. |
cukier kryształ | 3/4 szkl. |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | kilka |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: