Przepis i sposób przygotowania na: Vlaai z brzoskwiniami i jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Vlaai z brzoskwiniami i jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/vlaai-z-brzoskwiniami-i-jablkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Vlaai z brzoskwiniami i jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/vlaai-z-brzoskwiniami-i-jablkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Vlaai z brzoskwiniami i jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/vlaai-z-brzoskwiniami-i-jablkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Vlaai z brzoskwiniami i jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/vlaai-z-brzoskwiniami-i-jablkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Vlaai z brzoskwiniami i jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/vlaai-z-brzoskwiniami-i-jablkami5-2.jpg)
Pieczemy 45 minut w 180 stopniach.
![Krok 6 - Vlaai z brzoskwiniami i jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/vlaai-z-brzoskwiniami-i-jablkami6-2.jpg)
mąka pszenna | 350 g |
drożdże suche | 1 torebka |
masło | 125 g |
cukier | 200 g |
jajko | 1 szt |
mleko | 75 ml |
jabłka | 0,5 kg |
brzoskwinie w puszce | 0,5 kg |
rodzynki | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: