Przepis i sposób przygotowania na: warzywa z masełkiem
2. W głębokim garnku rozgrzewamy masło i wrzucamy warzywa, podlewamy wodą (ok. 200ml) nakrywamy przykrywką i dusimy aż woda wyparuje (co jakiś czas mieszając)
3. Warzywka podawać z ryżem.
masło śmietankowe | 1 kostka |
groszek konserwowy | 1 puszka |
kukurydza | 1 puzka |
marchewka ugotowana | 3 szt |
pieczarki | 15 dkg |
pietruszka gotowana | 2 szt |
brokuły | 1/2 główki |
kalafior | 1/2 ugotowany |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: