Przepis i sposób przygotowania na: Watowiec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Watowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watowiec1-2.jpg)
![Krok 2 - Watowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watowiec2-2.jpg)
![Krok 3 - Watowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watowiec3-2.jpg)
![Krok 4 - Watowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watowiec4-2.jpg)
![Krok 5 - Watowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watowiec5-2.jpg)
![Krok 6 - Watowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watowiec6-2.jpg)
białko | 6 sztuk |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 1 szklanka |
śmietana 12% | 330 gram |
cukier puder | 1 szklanka |
skórka z pomarańczy lub limonki | z 2 sztuk |
galaretka truskawkowa | 1 sztuka |
galaretka agrestowa | 1 sztuka |
galaretka pomarańczowa | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: