Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbkowe kotlety
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wątróbkowe kotlety foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobkowe-kotlety1-2.jpg)
![Krok 2 - Wątróbkowe kotlety foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobkowe-kotlety2-2.jpg)
![Krok 3 - Wątróbkowe kotlety foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobkowe-kotlety3-2.jpg)
![Krok 4 - Wątróbkowe kotlety foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobkowe-kotlety4-2.jpg)
![Krok 5 - Wątróbkowe kotlety foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobkowe-kotlety5-2.jpg)
wątróbka drobiowa | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
ser żółty | 20 dag |
mąka | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
sól | |
pieprz | |
jajko | 1 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: