Przepis i sposób przygotowania na: Wiejskie hamburgery
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wiejskie hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiejskie-hamburgery1-2.jpg)
![Krok 2 - Wiejskie hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiejskie-hamburgery2-2.jpg)
![Krok 3 - Wiejskie hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiejskie-hamburgery3-2.jpg)
![Krok 4 - Wiejskie hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiejskie-hamburgery4-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 1/2 kg |
czosnek ząbki | 2 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
jajko | 1 szt |
kajzerka | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
sól i pieprz | do smaku |
tłuszcz do smażenia |
kapusta pekińska | 8 listków |
jogurt grecki | 1 łyżka |
majonez | 1-2 łyżki |
ząbek czosnku | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
sól i pieprz | do smaku |
majonez | 4 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
bułka do hamburgerów | 4 szt |
pomidor | 1 szt |
ser żółty | 4 plasterki |
sałata zielona | 4 listki |
ketchup pikantny | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: