Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina w sezamowej skorupce
Kroki postępowania
Ziarenka sezamowe i pestki dyni zmielić.
![Krok 1 - Wieprzowina w sezamowej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-sezamowej-skorupce1-2.jpg)
![Krok 2 - Wieprzowina w sezamowej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-sezamowej-skorupce2-2.jpg)
![Krok 3 - Wieprzowina w sezamowej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-sezamowej-skorupce3-2.jpg)
![Krok 4 - Wieprzowina w sezamowej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-sezamowej-skorupce4-2.jpg)
![Krok 5 - Wieprzowina w sezamowej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-sezamowej-skorupce5-2.jpg)
![Krok 6 - Wieprzowina w sezamowej skorupce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-w-sezamowej-skorupce6-2.jpg)
szynka wieprzowa | 1 kg |
ziarna sezamu | 5 dag |
pestki dyni | 5 dag |
białko | 2 szt. |
olej | 4 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
folia aluminiowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: