Przepis i sposób przygotowania na: Wigilijne uszka z grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wigilijne uszka z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijne-uszka-z-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - Wigilijne uszka z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijne-uszka-z-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Wigilijne uszka z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijne-uszka-z-grzybami3-2.jpg)
![Krok 4 - Wigilijne uszka z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijne-uszka-z-grzybami4-2.jpg)
grzyby suszone | 60 g suszonych grzybów (u mnie 40 g podgrzybków i 20 g borowików |
pieczarki | 10 sztuk około 250 g |
cebula czerwona | 1 duża |
majeranek | szczypta |
sól i pieprz | do smaku |
olej | 1-2 łyżki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
woda | 1 szklanka gorącej (!) przegotowanej |
olej | 1 łyżka |
sól | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: