Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna tarta ze szpinakiem i dymką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wiosenna tarta ze szpinakiem i dymką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-tarta-ze-szpinakiem-i-dymka5-2.jpg)
![Krok 2 - Wiosenna tarta ze szpinakiem i dymką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-tarta-ze-szpinakiem-i-dymka4-2.jpg)
![Krok 3 - Wiosenna tarta ze szpinakiem i dymką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-tarta-ze-szpinakiem-i-dymka3-2.jpg)
![Krok 4 - Wiosenna tarta ze szpinakiem i dymką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-tarta-ze-szpinakiem-i-dymka2-2.jpg)
![Krok 5 - Wiosenna tarta ze szpinakiem i dymką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-tarta-ze-szpinakiem-i-dymka1-2.jpg)
![Krok 6 - Wiosenna tarta ze szpinakiem i dymką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-tarta-ze-szpinakiem-i-dymka0-2.jpg)
ciasto francuskie | 280 g |
świeży szpinak | 300 g |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
ricotta | 250 g |
jogurt naturalny | 150 g |
jajko | 1 sztuka |
sól | |
pieprz | |
oliwa | |
gałka muszkatołowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: