Składniki:
bulion drobiowy | 2 litry |
ziemniaki | 2-3 szt |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
koperku | pęczek |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
mąki | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
fasola szparagowa | 200-300 g |
bulion drobiowy | 2 litry |
ziemniaki | 2-3 szt |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
koperku | pęczek |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
mąki | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
fasola szparagowa | 200-300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: