Przepis i sposób przygotowania na: Wołowe rolady
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wołowe rolady foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-rolady1-2.jpg)
![Krok 2 - Wołowe rolady foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-rolady2-2.jpg)
![Krok 3 - Wołowe rolady foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-rolady3-2.jpg)
![Krok 4 - Wołowe rolady foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-rolady4-2.jpg)
![Krok 5 - Wołowe rolady foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-rolady5-2.jpg)
udziec wołowy | 400 gram |
ogórek kiszony | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
szynka | 4 plasterki |
musztarda | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
olej | 2 łyżki |
mąka pszenna | do zagęszczenia sosu |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: