Przepis i sposób przygotowania na: Wołowe zrazy pieczone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wołowe zrazy pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-zrazy-pieczone1-2.jpg)
![Krok 2 - Wołowe zrazy pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-zrazy-pieczone2-2.jpg)
![Krok 3 - Wołowe zrazy pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-zrazy-pieczone0-2.jpg)
wołowina | 400 g |
jajko | 2 |
cebula biała | 1 mała |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej | |
bułka czerstwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: